söndag 25 augusti 2013

Kärlek💕

Idag älskar jag min lilla lus helt obeskrivligt mycket! Första kurstillfället efter sommarlovet och massa nyttiga övningar. Men vi börjar från början...

Vid sju i morse kom loppan och hämtade mig. Sen bar det av till Mönsterås för rallytävling. Trotts förseningar och ett oplanerat avbrott, som Kasper inte riktigt fixar för då taggar han ner, så gick det himla bra idag. En åttonde plats på 85 poäng och uppflyttning till fortsättningsklass måste ses som ett lyckande. 

Så kommer vi till våra bravader då. Allmänlydnadskurs för Malin. Malin och Selma tävlade också i Mönsterås idag och jag berättade om planerna på att börja tävla i hoppklass. Då sa hon att jag hade koppelförbud på träningen ikväll. Jag trodde hon skojade, men det gjorde hon inte. 

Mestadels av träningen var lusen lös, men hon lyssnade jättefint. Sen belönade jag genom att hon fick springa lite genom två tunnlar, och då fick hon glädjefnatt! Typiskt! Men, hon rusade inte till någon annan hund, människa eller nått annat, utan bara runt, runt så man får väl vara glad för det lilla. 

Nu blir det mys i soffan med mina älsklingar.