torsdag 24 januari 2013

skäms!!

usch vad jag skäms. har inte skrivit på jag vet inte hur länge. har tänkt att jag ska göra ett inlägg nästan varje dag, men sen kommer det annat emellan. allt möjligt. men framför allt min byracka! ja, nu är hon ingen söt liten gullig lus längre. eller det är hon ju, men hon är så trotsig nu. lyssnar inte alls och gör bara tvärtemot hela tiden. men tack och lov är hon fortfarande söt och charmig.

sen är det ju så klart mitt slott. all kärlek och energi går nästan oavkortat till mitt fina slott. just nu planerar jag inför vår och sommar. hur jag ska arrangera mina krukor, vilka blommor jag ska ha i vilka krukor, vad, förutom potatis och morätter, jag ska odla i landet...hunden tar mycket tid. så klart. kärleken tar inte lika mycket tid, men han får desto mer :) han kräver inte så mycket, men han är värd så otroligt mycket. utan honom hade min dröm aldrig blivit verklighet.

och..jag har börjat träna igen. söndagar är det box och kick på nck med loppan. ap-jobbigt men skit-kul. tisdagar och torsdagar är det friskispass med finaste mickan. faktiskt väldigt roligt :) onsdagar är väl tanken att det blir gymmet med mickan också, men hittills har jag inte varit där. får se om jag törs på onsdag, mickan var där i onsdags och har fortfarande träningsvärk, så vet inte om jag vågar :)

förövrigt ÄLSKAR jag livet på landet. här finns allt jag behöver. lugnet, friden, glädjen, avkoppling, batteri-uppladdning, skogen, trädgården...och absolut inga grannar som ständigt hänger över staketet :) är jag ledig, så får jag vara ledig och ifred. helt obeskrivligt skönt.

nu slog tröttheten till igen.