torsdag 25 oktober 2012

Myyyys.

Nu var det ett tag sedan igen. Skäms på mig och bättring.

Jag tycker dagarna flyter ihop nu, för jag har fullt upp. Kartonger packas, packas om, rensas och packas igen. Mellan kartongerna klickar det hej-vilt. Lusen och jag har gått klickerkurs för Monica hillman. Så nu har vi super-kul.

Vi har också anmält oss till vår första utställning. I november får vi veta hur bra vi är. Hoppas domaren charmas lika mycket som alla andra ;)

Vi promenerar också. Nu ikväll hade vi sällskap av tre mattar och tre hund-pojkar. Och igår gick vi 6km med mickan och loco. Super härligt.

Alla runtomkring kläcker nya bäbisar hela tiden. Allt man ser är barnvagnar och stora magar, så det ska bli jävligt skönt att flytta hem till landet så man slipper se det dagligen.

Idag har äntligen hurtta-selen kommit. Sitter som en smäck, så nu äntligen kan vi börja lägga spår igen :) vi har ju fått "nöja" oss med att träna rallylydnad med grabbarna i lugnet, vi skulle säkert bli jätteduktiga om vi bara övade lite till :)

Den första snön dalar så sakteliga ner från himlen nu ikväll. Tyvärr är marken så blöt att det inte ligger kvar, men vi är ju bara i slutet av oktober än så länge.

Ja, sen har vi ju köpt både matsalsbord och pelletsbrännare till huset också.

Nu är det lite uppdaterat igen, i morgon blir det ett dygns slaveri inom kommunen igen. Men, men. Det går ju ganska snabbt. Lägger upp lite bilder som kompensation för den dåliga uppdateringen.