fredag 30 november 2012

7 dagar kvar

har varit full rulle idag. klockan 9 var jag på bilprovningen. besiktningen gick jättefort och killen var (hör och häpna) jätte trevlig och faktiskt lite rolig. tänka sig. blankt papper blev det. ingenting som blev anmärkning på. har aldrig haft en så hel bil tror jag :)

glad i hågen körde jag hem och så ringde vi lite viktiga telefonsamtal. typ som försäkring och elavtal. bredband funderar gubben nog fortfarande på. jag har inga inlägg där inte. han vet nog bäst vad han vill ha.

sen åkte jag ut till lugnet igen, för vinterdäcken fick jag ju inte på igår inte. fast det var planerat. men se det gick inte så smidigt som man kan tro. min bil är mycket bra. mycket bra, men vid däckskifte är den lite bråkig! förutom att det är olika däck för sommar och vinter, så har min bil även sommarbultar och vinterbultar. dessa är inte lika stora så för att byta fyra däck på min bil krävdes även fyra olika storlekar på hylsorna man skulle skruva av och på muttrarna med också. ett jäkla härj.

detta till trotts, lyckades syster och jag byta däck på både hennes och min bil. så nu är det gjort också. förövrigt har det inte hänt så mycket idag, slappat med lusen bara. nu ska jag betala mina räkningar och sedan krypa till kojs tror jag, ögonen vill inte riktigt vara öppna längre.