lördag 14 juli 2012

Knasig känsla.

Just nu sitter ja på jobbet å har en knasig känsla i magen. Ja e jätte nervös inför i mon. Känns.som.att mitt liv hänger på ett beslut nu. Ett beslut som inte ens ligger på mina axlar. Någon annan kommer att fatta detta beslutet.

Jag slits mellan hopp och förtvivlan för jag kan verkligen inte påverka detta. Ena stunden känns det jättebra och i nästa mår ja nästan illa.
Jag e rädd att ja kommer vara elak och förkrossad om valet inte blir som jag vill. Samtidigt är ja nästan inställd på att bli besviken igen. Nästan alla såna här stora önskningar går i kras. Jag lyckas till exempelvis inte bli gravid. Och det har jag verkligen velat bli sen ja va 15 år. Jag har nästan alltid "bangat" på saker som ja egentligen borde ha gjort, bara för att bevisa för allt och alla att jag var/är/alltid kommer vara redo att bilda familj. Men till vilken nytta? Så varför skulle denna drömmen gå i uppfyllelse?

Slippery when wet.

Hittade en liten snigel som hamnat på sniskan :)


Önskar.

Ja önskar verkligen av hela mitt hjärta att Johan kan tänka sig att flytta hit å att vi får köpa d! Det vore verkligen att få en dröm att gå i uppfyllelse!